Selskapsdans, salsa, swing, mm. som sosial aktivitet i ulike arrangementer

La oss hjelpe deg å bryte isen ved hjelp av en dynamisk dansesession som er morsom, lett og uforglemmelig. Vi stiller gjerne opp ved:

Gavekort

Gavekort, -til brudepar

En danseopplevelse for livet! Passer godt til store og tradisjonelle bryllup

KONTAKT

 

 

 

 

DSI london

DSI - DANCESPORT INTERNATIONAL Ltd.

Elegante klær for selskapsdans og Latin

Phone : 020 8664 8188

E-mail: info@dsi-london

Web: www.dsi-london.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salsa og other latin dances

 

Favorite Place

 

Verdens vakestre dansesko

Telf: +49 (0) 618162076

E-postl: info@werner-kern.de

Hjemmeside: www.werner-kern.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anerkjent læringsmetodikk

Privatettimer. Vårt dansestudio i hovedsak voksne og pensjonister, men i ekstraordinære tilfeller ønsker vi tenåringer. Fordelene med privattimer i danse innebærer: Gruppetimene. Er viktige som støtte til privattimene. Vi trener på kroppsbherskelse og styrke og innøver sekvenser av dansetrinn i timene med danseaerobics. Vi kan og ha timer med mer avansert trening i danseteknikk og teori og uformelle dansesammenkomster.   Fordelene med gruppetimene er:

Øvingsmiljø

 1. Eget studio. Studentene bhøver ikke å gå til forskjellige steder for å få sine dansetimer. Vi underviser på samme sted hele året. Vår dansesal har store speil, myke gulv, lydutstyr, piano og det mest komplette musikkbibliotek for selskapsdans.
 2. Et positiv miljø. Nykommere blir hilst velkomne og oppmuntret av studentene på Felliews Dansestudio, som har erfart at det er krevende å være nybegynner i dans.
 3. Dans er for alle. Personer i alle aldre uten tidligere danseerfaring er blant studentene i vårt studio. Man er aldri for gammel til å lære å danse. Vi er stolte over å kunne invitere pensjonister til alle våre typer av tilbud!
 4. Et voksent miljø. Vi spesialiserer oss på voksne i alderen 18 til 90, men vi har ønsket velkommen noen få tenåringer som har vist en spesiaell interesse for dans!
 5. Kvalitetstid for to. Par kan i dansen finne en glede de ønsker å dele med hverandre. Dansen kan gjenopplive den følelsen som engang brakte dem sammen. Ingen forblir uberørt av måten man ser på og smiler til hverandre eller nynner med i musikken.
 6. Variasjon. Vin underviser i flere enn 25 danser, som tango, vlas, quickstep, foxtrot, salsa, cha cha, rumba, milonga, argentinsk tango, swing, samba, paso doble, argentinsk vals, wienervals, merengue...
 7. Prestisjeforbilder Våre studenter lærer å danse ut fra teknikker som er anerkjent av Imperial Society of Teachers of Dancing (Storbritannia), National Dance Council Association (USA) og Exclusive Argentinean Latin Dancer International.
 8. Pedagogikk. Ettersom vi er et profesjonelt læringsstudio i selskapsdans må vi finne fram til forståelse av de læringsprosessene som er karkteristiske for hver enklet for å få til en produktiv student-lærer relasjon. Vi er motiverte for, interesserte i og stolte over å kunne lære andre å danse.
 9. Hukommelse. Alle våre studenter starter med å lære koreograferte danser for å oppnå en grunnforståelse for biomekaniske bevegelser med et mål om senere å kunne slippe løs kreativitet som inspirasjon tim improvisering.
 10. Fysisk fostring. Dansen trener opp muskler, koordinasjon, balanse, kroppsføring og rytmesans.
 11. Kontinuitet og utvikling. Vi tilbyr en stadig progresjon av nivåer for våre studenters danseferdighet der vi på hvert trinn øver opp nye ferdigheter. Vi kan sammenligne det med utdanningsvivåer som student, bachelor, master og doktorgrad.
 12. Prosses. Dansing er en endeløs prosess som kan oppdages og gjenoppdages igjen og igjhen i løpet av livet.
 13. Fleksibilitet. Vi er tilgjengelig for undervisning 7 dager i uka fra kl. 10 til kl. 23.
 14. Suksess. Det starter med at studenten får tro på seg selv gjennom hardt arbeid, dyp interesse, en positiv tilnærmming, humoristisk sans og kjærlighet til dansen.
 15. Det private rom. For det meste har vi bare en person eller et par i privattimene i hele dansesalen. Det er ikke tillatt under noen omstendigheter med fotografering eller videoopptak, og ingen blir tvunget til å opptre for andre dersom de ikke selv ønsker det. Dette inkluderer gruppeleksjoner og uformelle sammenkomster.
 16. Tilfredshet. Noen danser er lettere å lære enn andre. På slutten av timen viser et smilende ansikt at du har kommet et skritt videre på veien til å bli den danseren du har ønsket å bli.
 17. Til tjeneste. Vi er totalt seriøse i forhold til undervisningen og er alltid til stede for våre studenter.

 


<-- protecting content --> <-- Protecting pictures --> <-- -->