Selskapsdans, salsa, swing, mm. som sosial aktivitet i ulike arrangementer

La oss hjelpe deg å bryte isen ved hjelp av en dynamisk dansesession som er morsom, lett og uforglemmelig. Vi stiller gjerne opp ved:

Gavekort

Gavekort, -til brudepar

En danseopplevelse for livet! Passer godt til store og tradisjonelle bryllup

KONTAKT

 

 

 

acapulco paradiso logo

Elegante klær for selskapsdans og Latin

Phone : 33 - 1 45 58 22 43

E-mail: info@acapulco-paradiso

Web: www.acapulco-paradiso.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salsa og other latin dances

 

 

Google favorite place

 

Verdens vakestre dansesko

Tlf: +49 (0) 618162076

E-post: info@werner-kern.de

Hjemmeside: www.werner-kern.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gruppeklasser i dans

Fordelene med gruppetimer:

 

Danseteknikk

Denne type klasse vil gi deg innføring i elementer av dans rent generelt. Alle aldre og alle nivåer er sammen. Det er utfordrende, men artig!
Her tilbys en rekke øvelser som inkluderer kroppsmotorikk, musicalitet og spesielle teknikker for å hjelpe deg til å ble en bedre danser: Det å gå, arm- og hodeøvelser, hofterotasjon til fengende rytmer, balanse, - og holdningsøvelser, koordinasjon, synkronisering, "giros", "boleos", "sacadas" ... Etter dette er det øvelser med dansetrinn i pardans.
I vårt studio lærer du i en avslappet atmosfære der det ikke er noe poeng å konkurrere. Vær sexy, vær deg selv, ha det moro! Det er mye latter i våre timer!!!

Personer utenfra som ønsker å delta betaler kr. 500,  per person/per time.

 

 

Danse-aerobic

Danse-aerobic Dette er en sunn, trygg og motiverende måte å komme i form på. Hver klassetime på dette kurset inneholder: Oppvarming, dansebevegelser, styrkeøvelser for mage, legger, sete og lår og avslappende sluttøvelser med utstrekning. En flott måte å go ned i vekt, styrke kondisjonen, forbedre kroppsholdning, koordinering og reflekser og dessuten utvikle en kunstnerisk uttrykksmåte.

Danseaerobics har deltakere på ulike alderstrinn og med ulike grader av kondisjon og bevegelighet, fordi alle kan delta og forbedre seg i sin egen fart.

Fordelen med å delta i danseaerobics er at uansett hvilken dans du velger, afro-latinske, karibisk-amerikanske, moderne standard, swing, tango eller en kombinasjon av alle disse, så brenner du 365 kalorier for hver klassetime, som betyr 6 kalorier hvert minutt. Vi kan omregne dette til et vekttap på 47,4 gram eller 9125 steg (25 steg for hver brent kalori) eller, alt i alt, en gåtur på 6,30 km.

Personer utenfra som ønsker å delta betaler kr. 150 per person/per time

 

Sammenkomst

PartyVi begynner med en gruppeklasse kl. 20.00 for å varme litt opp, og vi fortsetter med vårt " Party" til vi finner det for godt å avslutte. Dette vil bli annonsert på vår webside og for våre studenter. Vi planlegger nøye for å sikre at alle våre studenter kan delta. Det er en fin erfaring for alle å praktisere hva de har lært og å danse på et fullt dansegulv. Læreren vil alltid være til stede for å hjelpe til med å memorere dansetrinn og kanskje introdusere nye - i en uformell og avslappende atmosfære.

 

 

Hvert party har et eget tema:

 

 

 

 

 

 

 

 


black infrared 6s jordan retro 6 legend blue 11s jordan 13 barons beats by dre outlet legend blue 11s legend blue 11s louis vuitton outlet Legend Blue 11s jordan 14 black toe jordan 6 black infrared beats by dre cheap jordan 11 legend blue jordan 11 legend blue jordan 11 legend blue louis vuitton outlet jordan 11 legend blue coach factory outlet louis vuitton outlet black infrared 6s michael kors outlet beats by dre outlet lebron 12 lebron 12 beats by dre cheap jordan 11 legend blue black infrared 6s coach outlet online jordan 6 black infrared coach outlet online uggs black friday louis vuitton outlet legend blue 11s lebron 12 north face black friday jordan 11 legend blue jordan 11 legend blue michael kors outlet legend blue 11s black infrared 6s